Синтез та дослідження біоактивних наноструктурованих поліуретан-епоксидних композиційних матеріалів - Горбунова, Н.О.; Галатенко, Н.А.; Рожнова, Р.А.; Куксін, А.М. (Доповіді НАН України, 2010)
На основi полiуретан-епоксидної композицiї було отримано новi бiологiчно активнi матерiали для пластики кiсткових тканин. Дослiджено структуру i фiзико-механiчнi властивостi цих композицiй. Показано вплив наповнювачiв на процеси структуроутворення.