Бібліотека «Здоров’я України» (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2011)
Вийшла друком книга «Онкологія. Вибрані лекції для студентів і лікарів» ⁄ за редакцією В.Ф. Чехуна. ― Київ: Здоров'я України, 2010.― 768 с. Посібник створено в Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького Національної академії наук України та рекомендовано Центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти МОЗ України як навчальний для студентів вищих медичних закладів ІІІ–ІV рівня акредитації.