Проблеми і перспективи консервативної хірургії хворих на рак молочної залози 1. Виявлення сторожового лімфатичного вузла - Пащенко, С.М.; Волконітіна, Є.В. (2009)
Резюме. Проаналізовані дані фахової літератури щодо застосування для діагностики метастатичного ураження пахвових лімфатичних вузлів біопсії сторожового лімфатичного вузла. Акцентована увага на особливості методів їх виявлення. Обговорені методологічні підходи для точної діагностики метастатичного ураження лімфатичних вузлів, що відкриває шлях до обґрунтованих хірургічних втручань на системі лімфовідтоку. Ключові слова: рак молочної залози, біопсія сторожового лімфатичного вузла.