Дослідження лужицької культури. Наукові зошити Ягеллонського університету - Крушельницька, Л.І. (Археологія, 1979)
Рецензія на книгу: Studien zur lausitzer kultur. Zeszyty naukowe Uniwersytetu Jagielonskiego, 352. Prace archeologiczne, zeszyt 18. Warszawa—Krakow, 1974.