Про одну кубатурну формулу для обчислення 2D коефіцієнтів Фур'є з використанням інтерлінації функцій - Литвин, О.М.; Нечуйвітер, О.П. (Доповіді НАН України, 2010)
На класi функцiй f(x, y) з неперервними в G = [0, 1]² похiдними f^(p,0), f^(0,p), f^(p,p), для яких ||f^(p,0)||C(G), ||f^(0,p)||C(G), ||f^(p,p)||C(G) = 1, p = 1, 2, будується кубатурна формула для обчислення коефiцiєнтiв Фур’є cm,n(f), |m|, |n| ≤ N на основi сплайн-iнтерполяцiї, побудованої з використанням операторiв сплайн-iнтерлiнацiї. Знайдено оцiнку похибки.