Про роботу проблемної комісії МОЗ та НАМН України «Онкологія» (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2010)
Друге засідання Проблемної комісії (ПК) «Онкологія» відбулося 28 жовтня 2010 р. на базі ККЛПЗ «Донецький обласний протипухлинний центр». Згідно з порядком денним ПК розглянула матеріали 3 запитів на фінансування наукових проектів, поданих Національним інститутом раку МОЗ України.