Ефективність Неуластиму при інфекційних ускладненнях поліхіміотерапії з приводу гострого мієлобластного лейкозу - Скрипник, І.М.; Кудрявцев, Є.Д.; Філоненко, І.А. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2011)
Описано позитивний досвід застосування Неуластиму з метою швидкого підвищення рівня нейтрофілів у пацієнта з гострим мієлобластним лейкозом, у якого в процесі проведення курсу поліхіміотерапії за схемою «7+3» розвинулася нейтропенія і бактеріально-грибкова двосто- роння пневмонія. Ключові слова: гострий мієлобластний лейкоз, поліхіміотерапія, фебрильна нейтропенія, інфекційні ускладнення, Неуластим