Гормонотерапія хворих на рак молочної залози: акцент на стероїдні інгібітори ароматаз - Шпарик, Я.В. (2009)
Резюме . Проаналізовано результати рандомізованих міжнародних досліджень щодо ефективності паліативної , неоад’ювантної та ад’ювантної гормонотерапії хворих на рак молочної залози (зокрема застосування ексеместану (Аромазину)). Ключові слова: рак молочної залози, гормонотерапія, інгібітори ароматази, ексеместан (Аромазин), ефективність.