Поховання скіфського часу Пирогівського могильника - Кубишев, A.І.; Скиба, Л.Є.; Скорий, С.А. (Археологія, 1995)
Праця присвячена публікації поховань скіфської доби, досліджених у 1968—72, 1989—91 рр. під час розкопок найбільшого на Середній Наддніпрянщині могильника зарубинецької культури поблизу с. Пирогів на південній околиці Києва.