Регіональна конференція палеолітознавців у Донецьку - Колесник, О.В.; Кротова, О.О. (Археологія, 1995)
23—26 травня 1994 року у Донецьку на базі державного обласного краєзнавчого музею відбулась конференція "Палеоліт Лівобережної України". На ній було заслухано 15 доповідей фахівців з археології кам’яного віку з України, Росії, США.