Деякі зауваження з приводу інтерпретації археологічного матеріалу - Кузін-Лосєв, В.І. (Археологія, 1995)
Продовжуючи дискусію у журналі «Археологія», у статті наголошується на підходах, що існують у семіотиці для з'ясування того місця, яке посідали елементи культури в загальному її просторі.