Дослідження Перещепинського курганного могильника - Мурзін, В.Ю.; Ролле, Р.; Скорий, С.А. (Археологія, 1995)
Публікуються матеріали курганів скіфського часу, досліджені в урочищі Перещепино поблизу Західного Нільського городища.