Палеоботанічні матеріали з розкопок Ольвії - Пашкевич, Г.О. (Археологія, 1995)
У статті наводяться результати досліджень палеоботанічних матеріалів, отриманих у 1991—1992 рр. внаслідок промивання ґрунту культурних шарів Ольвії. Аналізується вплив Ольвії на рослинництво сусідніх скіфських племен.