Особливий тип кераміки в характеристиці взаємовідносин кавказьких і степових племен - Нечитайло, А.Л.; Гаджієв, М.Г. (Археологія, 1995)
У статті на новому рівні розглядається проблема взаємовідносин кавказьких і степових племен.