Зимівниківська мезолітична культура Лівобережної України - Залізняк, Л.Л.; Гавриленко, І.М. (Археологія, 1996)
Стаття присвячена новій мезолітичній культурі лісостепової смуги Лівобережної України. На прикладі матеріалів стоянки В'язівок 4а, докладно розглядається крем'яний інвентар, проблеми хронології та періодизації зимівниківських пам'яток на тлі мезоліту Східної Європи.