Про роль носіїв неолітичних культур дніпро-двинського регіону в етногенетичних процесах: балти і слов'яни - Телегін, Д.Я. (Археологія, 1996)
Стаття присвячена ролі первісного населення південного заходу Східної Європи в процесі укладання праслов'янського та прабалтійського мовних діалектів.