Зіставлення свідчень античних авторів із зображеннями кочових скіфів на пам'ятках торевтики - Русяєва, М.В. (Археологія, 1996)
У статті подано порівняльну характеристику свідчень античних авторів із зображеннями скіфів на пам'ятках торевтики.