Поселення епохи пізньої бронзи в Сакському районі Криму - Махнєва, О.О. (Археологія, 1996)
У публікації аналізуються результати досліджень поселень епохи пізньої бронзи поблизу сіл Михайлівка та Іванівка в Криму.