Новий фрагмент латинського напису з Херсонеса - Зубар, В.М.; Антонова, І.А. (Археологія, 1996)
У статті розглядається новий фрагмент надгробка Аврелія Демаса, знайдений у 1990 р., і подається нова інтерпретація його латинської епітафії.