Стародавня історія України, проблеми формування етносів і культур - Толочко, П.П. (Археологія, 1996)
Нова рубрика «На допомогу вчителеві» розрахована на викладачів, науковців, усіх, хто цікавиться минувшиною своєї Батьківщини. Потреба в ній відчувалася вже давно. Матеріали рубрики грунтуватимуться на величезній джерелознавчій базі, опрацьованій та осмисленій з позицій нової концепції стародавньої історії України.