Про роль носіїв неолітичних культур дніпро-двинсько-вислинського регіону в етногенетичних процесах: балти і слов'яни - Телегін, Д.Я. (Археологія, 1996)
Дана стаття є другою частиною праці про роль носіїв неолітичних культур в етногенетичних процесах слов'ян і балтів. Тут йдеться про ретроспективний огляд цієї проблеми, починаючи з епохи неоліту-міді і до ранньослов'янського часу.