Друга регіональна конференція «Палеоліт Лівобережної України» - Колесник, О.В. (Археологія, 1996)
19--22 жовтня 1995 р. у Донецьку відбулася ІІ регіональна конференція «Палеоліт Лівобережної України». Основною темою другої конференції була функціональна типологія пам'яток. Така орієнтація визначила тему цілої серії виступів і доповідей. Друга частина виступів була присвячена загальним регіональним проблемам палеоліту і кам'яного віку взагалі.Під час конференції її учасники могли ознайомитись з уже відомими та новими колекціями кам'яного віку із Донецької та Луганської областей України, Ростовської й Волгоградської областей Росії.