Читання пам'яті проф. Вадима Щербаківського - Моця, О.П.; Супруненко, О.Б. (Археологія, 1996)
8 грудня 1995 р. в Полтаві, у приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. I. П. Котляревського відбулися наукові читання «Пам'яті проф. Вадима Щербаківського». Їх організували і провели управління культури Полтавської обласної державної адміністрації та обласний Центр охорони і досліджень пам'яток археології. Читання зібрали фахівців-археологів, істориків, мистецтвознавців та музейників з Києва, Дніпропетровська, Донецька, Львова, Опішні, Кременчука, Полтави, Сум і Харкова; їх слухачами були науковці полтавських вузів та музеїв, краєзнавці, студенти полтавських політехнічного університету та педінституту. Заслухано 15 доповідей і повідомлень.