Скарби VIII—VII ст. до н. е. на півдні Східної Європи - Махортих, С.В. (Археологія, 1996)
У статі розглядаються питання походження, хронології та історичної інтерпретації скарбів металевих виробів VIII--VII ст. до н. е. на півдні Східної Європи.