Ще раз про етнічний склад населення Ольвії в перших століттях н. е. - Зубар, В.М. (Археологія, 1996)
В статті розглядаються деякі питання етнічного складу населення Ольвії в перших століттях н. е., від вирішення яких буде залежати вірне розуміння цілого комплексу проблем, пов'язаних з історичним розвитком цього античного центру в зазначений період.