Про подальші дослідження Перещепинського могильника - Мурзін, В.Ю.; Ролле, Р.; Білозор, В.П. (Археологія, 1996)
У публікації розглядаються матеріали курганів, що розкопані під час подальших досліджень Перещепинського могильника на околицях Більська у 1995 р.