З приводу інтерпретації нового латинського напису з Херсонеса - Зубар, В.М.; Сон, Н.О. (Археологія, 1997)
Стаття присвячена інтерпретації надгробка з латинською епітафією Г. Юлія Валента, солдата І Сугамбрської когорти, придбаного Херсонським заповідником у І995 р.