Нові кургани раннього залізного віку в Пороссі - Ковпаненко, Г.Т.; Бессонова, С.С.; Батуревич, Є.Ю. (Археологія, 1997)
Публікуються матеріали двох поховань скіфського часу (V—IV ст. до н. е.) та одного поховання ранньосарматського часу.