Пам’ятка англійської торгівлі XVI ст. з Києва - Климовський, С.І. (Археологія, 1997)
У статті вперше публікується, знайдена в Україні, англійська торгова пломба XVI ст. Розглянуто проблеми атрибутації та датування цієї категорії пам'яток сфрагістики.