Получение высокоэнергетических продуктов в процессе глубокой переработки твердого ракетного топлива - Шиман, Л.Н.; Соболев, В.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Дослiджено високоенергетичнi продукти, якi одержують з твердого ракетного палива, на чутливiсть до удару, тертя, електростатичного розряду, детонацiйного iмпульсу, вiбронавантаження i дiї капсуля-детонатора, а також хiмiчну стабiльнiсть, термiчну стiйкiсть та iншi фiзико-хiмiчнi параметри. Наведено деякi результати цих дослiджень, показано область повторного ефективного використання одержаного октогену, перхлорату амонiю i калiю.