Вплив протруйників насіння зернових колосових культур на властивості біоагентів мікробних препаратів - Піщур, І.М.; Овчарова, О.П. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2006)
Встановлено, що ризоентери (Enterobacter aerogenes 30Ф) можна застосувати одночасно з протруєнням насіння зернових колосових культур фунгіцидами раксилом, вінцитом та фундазолом. Під впливом фунгіцидів біоагенти діазофіту (Agrobacterіum radіobacter 204) і флавобактерину (Flavobacterіum sp. Л-30) втрачають нітрогеназну активність.