Амфори Кам'янського городища - Каряка, О.В. (Археологія, 1997)
Стаття присвячена публікації нових матеріалів скіфського Кам’янського городища IV ст. до н. е. — класифікації та визначенню центрів виробництва амфор, знайдених на цій пам'ятці.