Погляд за обрій аграрної минувшини України - Падалка, С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Рецензія на книгу Панченко П.П., Мельник Ю.Ф., Вергунов В.А. Аграрна історія Украјни. — Кијв: Вид. центр «Просвіта», 2007. — 532 с.