Нові дані про сільську округу античної Феодосії - Гаврилов, О.В. (Археологія, 1998)
У публікації вводяться до наукового обігу нові дані про сільську округу античної Феодосії, причини виникнення поселень, їх структуру, етнічний склад тощо.