Дерев’яний посуд з давньоруських міст Середнього Подніпров’я - Сергєєва, М.С. (Археологія, 1998)
У статті систематизовано основні дані про давньоруський дерев'яний посуд з Києва, Воїнської Греблі, Райковецького городища, Колодяжина.