З приводу інтерпретації житлово-господарських комплексів в ранніх шарах античних міст Північного Причорномор'я - Зубар, В.М. (Археологія, 1998)
В статті розглядаються деякі аспекти проблеми конструкції ранніх типів житлово-господарських комплексів в античних центрах Північного Причорномор'я.