Південна і Cхідна Азія: локомотив світової економіки - Кляйн, Лоренс Р. (Економіка і прогнозування, 2006)
13-е читання Лекцій на честь Рауля Пребіша в рамках Конференції ООН з питань торгівлі та розвитку. Женева, 2 листопада 2005 р. (Переклад з англ. Макеєва О.В.).