Свійські та дикі ссавці з Давньоруського Пастирського городища - Журавльов, О.П. (Археологія, 1998)
У статті наводиться характеристика свійських та диких ссавців, кістки яких знайдено під час розкопок Пастирського городища. Зроблено висновки про своєрідність тваринництва на ньому.