Декілька зауважень до «Нотаток про давні київські графіті» - Висоцький, С.О. (Археологія, 1998)
У статті в дискусійній формі висловлюються зауваження відносно читання та тлумачення деяких київських стародавніх графіті поганої збереженості, запропонованих у статті В. Орла і О. Кулика.