Чи можна знайти гробницю Олександра Македонського? - Мальований, О.М. (Археологія, 1998)
Залучаючи писемні джерела автор піддає сумніву спроби грецької дослідниці Ліани Суваліді знайти гробницю Олександра Македонського в руїнах храму Амона в районі оазісу Сіва.