Управління логістичною діяльністю суб’єктів господарювання: інформаційний аспект - Перебийніс, В.І.; Рогоза, М.Є.; Миколенко, і.г.; Кононенко, Ж.А. (Вісник економічної науки України, 2023)
У статті розкрито зміст понять «логістична діяльність суб’єктів господарювання» (як складова виробничо-комерційної діяльності) та «управління логістичною діяльністю суб’єктів господарювання». Уточнено сутність категорії «логістична інформація». Визначено сучасні підходи до розвитку управління логістичною діяльністю суб’єктів господарювання на засадах інформатизації.