Городищенський скарб з Волині - Кучінко, М.М.; Орлов, Р.С. (Археологія, 1989)
Скарб давньоруських прикрас з с. Городище під Луцьком, загальною вагою 1398,7 г знайдено в давньоруській будівлі під час розкопок у 1983 році. До його складу входять 5 гривен, 3 браслети і намисто, що належали місцевій «племінній» верхівці — боярам.