Мустьєрський комплекс Малого Раковця IV на Закарпатті - Рижов, С.М. (Археологія, 1998)
У статті за результатами трьох польових сезонів уперше подаються матеріали досліджень II культурно-хронологічного комплексу нової для Закарпаття левалуа-мустьєрської індустрії.