Світлоглиняні вузькогорлі амфори «інкерманського» типу - Кропотов, В.В. (Археологія, 1998)
Стаття присвячена класифікації світлоглиняних вузькогорлих амфор «інкерманського» типу, які датуються рубежем III—IV— початком V ст.