Особливості трансферу технологій у корпоративних структурах - Щедріна, Т.І. (Економіка і прогнозування, 2006)
Висвітлено особливості трансферу технологій в корпоративних структурах, пов’язані з різними стимулами їх зростання, а також із взаємодією малого і велико корпоративного підприємництва. Зазначено основні організаційно-правові форми цієї взаємодії (субпідрядні, франчайзингові, венчурно-фінансові, лізингові та інші).Вказуються форми та напрямки подальшого розвитку вітчизняного малого інноваційного підприємництва та його інтеграції у великі корпоративні структури як умови інтенсифікації ними трансферу технологій.