Державне регулювання природних монополій в Україні: напрями вдосконалення - Венгер, В.В. (Економіка і прогнозування, 2006)
Проаналізовано позитивні та негативні чинники, притаманні вітчизняному організаційно-економічному механізму регулювання цін у природних монополіях з особливим приділенням уваги головним факторам впливу щодо їх удосконалення.