Іноземний капітал в Україні в умовах нестабільності цін на енергоресурси - Одотюк, І.В. (Економіка і прогнозування, 2006)
Сформульовано основні тенденції, що характеризують процеси надходження та вилучення прямих іноземних інвестицій, визначено привабливість України в структурі регіональних інвестиційних потоків іноземного капіталу, окреслено фактори ризику утримання високої динаміки інвестування економіки у 2006 р.