До питання про перебування скіфів у Північно-Західному Причорномор’ї - Андрух, С.І. (Археологія, 1991)
У статті розглядається процес заселення скіфами межиріччя Дністра та Дунаю, проникнення їх на Дунай та входження частини Добруджі до держави Атея.