Напис про смерть Ярослава Мудрого у Софійському соборі в Києві та деякі питання його вивчення - Висоцький, С.О. (Археологія, 1991)
У статті розглядається прочитання і датування напису про смерть Ярослава Мудрого з Софійського собору в Києві.