Оцінка інвестиційної привабливості регіону за допомогою інтегральних індексів - Уманець, Т.В. (Економіка і прогнозування, 2006)
Удосконалено систему показників, які характеризують інвестиційні переваги регіону. Запропоновано методику розрахунку інтегральних економічних індексів, наведено приклад їх використання при розробці чи підтримці управлінських рішень щодо розвитку як регіону в цілому, так і його складових, а також у господарській та підприємницькій діяльності.